Beauty and The Beast [She is Comeback] – HyeKim

beautyandthebeast2

Beauty and The Beast Chapter 13

└She is Comeback ┘

©2017 HyeKim’s Fanfiction Story

Starring With : Luhan as Luhan || Hyerim (OC) as Kim Hyerim || Kyuhyun Super Junior as Cho Kyuhyun || Nana After School as Im Jinah

Genre : Romance, Comedy, Marriage Life, Family ||  Length : Multi Chapter || Rating : PG-17

Summary :

Beauty and The Beast adalah cerita dongeng yang dulu selalu menghiasi masa kecil seorang Kim Hyerim. Hyerim dulu sempat berkata ingin menjadi Belle, si cantik yang jatuh cinta pada beast. Si pangeran yang dikutuk jadi monster. Apa yang akan Hyerim lakukan bila hal tersebut terjadi padanya?

Disclaimer :

This is just work of fiction, the cast(s) are belong to their parents, agency, and God. The same of plot, character, location are just accidentally. This is not meaning for aggravate one of character. I just owner of the plot. If you don’t like it, don’t read/bash. Read this fiction, leave your comment/like. Don’t be plagiat and copy-paste without premission.


Im Jinah, cinta pertama seorang Luhan kembali lagi.


PREVIOUS :

Teaser || #1 || #2  || #3  || #4 || #5  || #6 || #7  || #8  || #9 || #10 || #11 || #12

HAPPY READING

Baca lebih lanjut

[EXOFFI FREELANCE] Autumn: Lady of the Night (Chapter 9)

lady-of-the-night

“Percuma saja, kau tidak bisa kabur dariku. Kau terlalu naif, sayang,” kekehan kecil mengakhiri ucapan Kris, menertawakan tindakan Alexa yang menurutnya terlalu bodoh. Kris punya banyak mata yang mengawasi setiap gerak-gerik Alexa. Menemukan Alexa adalah hal yang terlampau mudah baginya.

“Sehun bisa mengeluarkanku dari sini. Aku yakin,” Alexa berucap dengan penuh percaya diri.

“Kau hanya membuat rencanaku menjadi semakin mudah.” ucap Kris.

Alexa mengerutkan alisnya, “Maksudmu?”

“My prey is already in the trap.

“W-what?”

 

Autumn: ℒady f the Night

by: Andelle/Byunhunnie

Main cast:

EXO’s Oh Sehun, OC’s Alexa Kim and Kris Wu

Additional Cast:

EXO’s Byun Baekhyun and Kim Jongin

OC’s Jung Yunhee, Lee Hyena and Choi Hana

A Thriller, Suspense, Tragedy, Romance, and Psycho story

PG-17 rated  ¶  Chaptered length

Credit Poster: NJXAEM @ PosterChannel

DISCLAIMER

We just own the plot and the original character. This is Andelluhan & Byunhunnie second fanfict collab in our Season Fanfict Project―Every season has their own story. Previous series has been done for you [Summer: Mirage], you can find that on HERE.Now we come with a new story on new season; Autumn. So, enjoy the Autumn! And there’s no element of plagiarism in this story. Copy this story without any credit and/or our own permission is prohibited.

COPYRIGHT©2016 ANDELLUHAN & BYUNHUNNIE ALL RIGHT RESERVED

HAPPY READING

◊◊◊◊◊◊

#Teaser 1 || #Teaser 2 || #Chapter 1 || #Chapter 2 || #Chapter 3 || #Chapter 4 || #Chapter 5 || #Chapter 6 || #Chapter 7 || #Chapter 8 || [NOW] #Chapter 9

Baca lebih lanjut

[EXOFFI FREELANCE] RYHTHM (Chapter 2)

rhythm-poster

“RHYTHM” – A Story by Saebyeog

CHAPTER 2 -“Movement no.1”

Author    : Saebyeog

Length    : Chapter

Genre    : Drama, Friendship, Romance, Sad

Rating    : PG-15

Cast    :

  • CHEN – EXO, as Kim Jongdae/Himself
  • Kang Sera (OC)

Author’s note: The plot and idea are all mine. Plagiarism is prohibited. Hope you’ll enjoy this story ☺

Warm regards, Early Ang.

Baca lebih lanjut

[EXOFFI FREELANCE] To Love You More (Chapter 6)

to-love-you-more

Tittle/judul fanfic: To Love You More

Author: Leehaera17

Length: Chapter

Genre: Romance, Psychology, sad, Self Hurt, Family

Rating: PG-19

Main Cast & Additional Cast:

Main Cast :

Park Chanyeol(EXO), Kim Hana (OC), Xi Luhan (Singer), Jung Junmyeon (SUHO EXO)

Supporting Cast :

EXO member, Jessica Jung (SNSD)

Disclaimer :

FF ini hasil kerja sendiri yang sudah pernah di publish di Wattpat author, bisa baca di sana, ID : Leehaera17 ( www.wattpad.com/leehaera17 ), semua tokoh hanya sebagai aktor protagonist dan antagonist, tidak ada maksut untuk melecehkan fandom manapun, jangan lupa Comment dan Vote di wattpad Author

add BBM author untuk perkenalan, pertanyaan, dan password (jika di perlukan) : 5C482AF1, ID line : authornim94, twitter : @rawraw_c_raw, pengumuman akan di BM di BBM dan di twitter.

Baca lebih lanjut

[EXOFFI FREELANCE] The Name Is

the-name-is

Title: The Name Is

Author: LucifeRain (Ayya)

Genre: Romance-comedy-fluff

Length: Oneshoot

Ratting: PG-13

Cast:

  • Do Kyungsoo
  • Jung Soojung (you can imagine her as OC)
  • Xi Luhan
  • Kang Hyeri.

Disclaimer: This story is mine.

Summary: Ketika dua orang saling menunggu tanpa saling tahu.

Baca lebih lanjut

This Love Chapter 6 – HyeKim

ir-req-this-love-21

This Love Chapter 6

©2017 HyeKim’s Fanfiction Story

Starring With : Luhan as Luhan || Hyerim (OC) as Kim Hyerim

Genre : AU, Romance, slight!Sad & Action, a bit Comedy ||  Lenght : Chapter || Rating : PG-15

Poster By : IRISH @ Poster Channel

Previous in This Love (Prolog — Chapter 5) :

⇒ Click This ⇐

Summary :

Ketika 2 pasukan tentara dari negara berbeda disatukan dalam lika-liku hubungan cinta. Keduanya dipertemukan namun jarak yang memisahkan serta restu dari orang tua pun menjadi penghalang. Hanya sepenggal kisah antara Luhan, salah satu pasukan khusus dari China dan Hyerim, seorang dokter tentara dari Korea Selatan. Bagaimana kelanjutan kisah keduanya?

Note :

FF ini terinspirasi dari kisah cinta Yoon Myeong Ju dan Seo Dae Young dari drama korea populer descendant of the sun serta lirik dari soundtrack drama tersebut. Namun dari segi cerita yang ada sudah diubah oleh saya sendiri. Bila ada adegan yang dicetak miring/italic itu menandakan sebuah kilas balik/flashback.

Disclaimer :

This is just work of fiction, the cast(s) are belong to their parents, agency, and God. The same of plot, character, location are just accidentally. This is not meaning for aggravate one of character. I just owner of the plot. If you don’t like it, don’t read/bash. Read this fiction, leave your comment/like. Don’t be plagiat and copy-paste without permission.

HAPPY READING

║ ♫ ║ ♪ ║ ♫ ║ ♪ ║


Don’t say that this is a sad love

If you think about it again, I’m so happy

Although it hurts as much as we’re in love

Just like now let’s love

Not being able to see you

Is scarier than death to me

Stay by my side, don’t leave me

 [SG Wannabe ─ By My Side (ost. Descendants of The Sun) ]


Baca lebih lanjut

Beauty and The Beast Chapter 12 [What’s Wrong With Me?] – HyeKim

beautyandthebeast2

Beauty and The Beast Chapter 12

└ What’s Wrong With Me? ┘

©2016 HyeKim’s Fanfiction Story

Starring With : Luhan as Luhan || Hyerim (OC) as Kim Hyerim || Kyuhyun Super Junior as Cho Kyuhyun || V BTS as Kim Taehyung

Genre : Romance, Comedy, Marriage Life, Family ||  Lenght : Multi Chapter || Rating : PG-17

Summary :

Beauty and The Beast adalah cerita dongeng yang dulu selalu menghiasi masa kecil seorang Kim Hyerim. Hyerim dulu sempat berkata ingin menjadi Belle, si cantik yang jatuh cinta pada beast. Si pangeran yang dikutuk jadi monster. Apa yang akan Hyerim lakukan bila hal tersebut terjadi padanya?

Disclaimer :

This is just work of fiction, the cast(s) are belong to their parents, agency, and God. The same of plot, character, location are just accidentally. This is not meaning for aggravate one of character. I just owner of the plot. If you don’t like it, don’t read/bash. Read this fiction, leave your comment/like. Don’t be plagiat and copy-paste without premission.


Luhan rasa ada yang tidak beres dengannya hari ini.


PREVIOUS :

Teaser || #1 || #2  || #3  || #4 || #5  || #6 || #7  || #8  || #9 || #10 || #11

BACKSOUND :

HAPPY READING

║ ♫ ║ ♪ ║ ♫ ║ ♪ ║

Baca lebih lanjut

[EXOFFI FREELANCE] RYHTHM (Chapter 1)

rhythm-poster

“RHYTHM” – A Story by Saebyeog

CHAPTER 1 -“Movement no.1”

Author    : Saebyeog

Length    : Chapter

Genre    : Drama, Friendship, Romance, Sad

Rating    : PG-15

Cast    :

  • CHEN – EXO, as Kim Jongdae/Himself
  • Kang Sera (OC)

“Di saat kau saling berbagi impian dan alunan nada dengan orang terkasihmu, terkadang kau juga harus mengingat bahwa ada kemungkinan bahwa kau akan merelakan mimpimu. Terkadang pula, kau harus mengalah dan memberikan kesempatan bagi orang lain untuk bersinar, semua itu semata-mata demi menebus dosa-dosamu.”

Author’s note: The plot and idea are all mine. Plagiarism is prohibited. Hope you’ll enjoy this story ☺

Warm regards, Early Ang.

Baca lebih lanjut

[EXOFFI FREELANCE] Havoc (Chapter 2)

havoc-new-cover

H A V O C

| Cast : All member EXO-K, Kang Hye-na OC, Kim Hyun-ji OC, Cho Ji-hyun OC, Han Ji-hee OC, Park Rae-sun OC, Kwon Min-ah OC|

|Genre : Romance, Fantasy, Sci-fi, School life|

| Leght : Chapter |

| Rating : PG 15+ |

|Discalimer : All cast in this FF belong to GOD and their parent. All plot in this story belong to me and ONLY me. This story may content alot of CURSES, so read by your own risk. Also I publish this FF in my Wattpad Account @96dreamgirl

EXO’s Fanfiction by Hecate Helena

 

— HAVOC—

 

Chapter 2

 

“What the hell?”

 

H Y E N A

Tak ada yang lebih menyenangkan menjadi murid baru selain ditinggalkan sendirian di tengah tempat yang tidak pernah aku datangi dengan hanya selembar kertas bodoh yang tak bisa aku mengerti sama sekali. Aku lagi-lagi mendengus kesal. Mengucapkan beberapa umpatan terbaik pada manusia baik hati yang sudah membuatku seperti ini. Byun Baek-hyun! Aku bersumpah akan menggunduli kepala merah mudanya itu saat aku bertemu dengannya lagi.

“Itu peta sekolah, temukan ruangan Nyonya Han. Dia akan memberitahumu semuanya.”

Kalimat terakhir Baek-hyun masih terngiang di telingaku. Aku ingat bagaimana senyum bodoh terhias di wajahnya sebelum dia melangkah pergi meninggalkanku dengan kantong plastik hitam di tangannya. Dia bahkan membawa pergi koperku juga. Ingin sekali aku menenggelamkan kepala merah mudanya ke air mancur di sampingku ini. Tapi, yang bisa aku lakukan hanya mengikuti intruksinya. Well, mencoba mengikuti. Karena sejak setengah jam yang lalu, yang aku lakukan hanya berputar-putar di sekitar taman. Membuat keinginan membunuhku semakin kuat pada Baek-hyun yang sangat baik hati itu.

Aku melirik kembali kertas yang aku pegang. Berusaha menebak arah mana yang seharusnya aku lewati. Baru beberapa langkah, tiba-tiba aku merasakan sesuatu menabrak tubuhku. Membuatku terhuyung dan jatuh tersungkur ke depan membentur rumput.

“Oh, maafkan aku,”

Aku mendengar seseorang berucap, lalu sebuah tangan terulur di hadapanku. Aku menerima uluran tangan itu dan bangkit berdiri. Menoleh kepada siapapun yang sudah menabrakku beberapa saat yang lalu. Seorang pemuda. Baca lebih lanjut

[Oneshot] Remembrance – HyeKim

remembrance.jpg

| Remembrance |

©2017 HyeKim’s Fanfiction Story

—Lu Han x Kim Hyerim—

with Lu Hyunjoon—

Fantasy, Sad, lilRomance & Marriage Life — PG-17 — Oneshot

Deypratiwi @Indofanficart For The Poster—

standart disclaimer applied, copy-paste without permission and plagiat are prohibited

—the sad memories that comes back—

Luhan merupakan malaikat pencabut nyawa yang diutus Dewa. Para malaikat pencabut nyawa seperti dirinya adalah seorang pendosa yang dihapus ingatannya untuk menebus dosa yang mereka lakukan semasa hidupnya. Hingga suatu hari Luhan mendapatkan kepingan pahit memori masa lalunya yang berhubungan dengan wanita bernama Hyerim, istrinya yang sebentar lagi menjemput maut.

—Inspiration From Goblin—


HAPPY READING

       

Baca lebih lanjut

Nuestro Amor Chapter 2 – HyeKim

nuestro-amor-req

Nuestro Amor Chapter 2

©2016 HyeKim’s Fanfiction Story

Starring With : Luhan as Luhan || Hyerim (OC) as Kim Hyerim || EXO’s Sehun as Oh Sehun

Genre : Romance, School Life, Friendship, Sad, slight! Yaoi ||  Lenght : Mini Chapter || Rating : PG-15

Poster By : Kyoung @ Poster Channel

Summary :

Luhan, Si Anak berandalan di sekolah menyukai dewi sekolah yang lahir dengan nama Kim Hyerim. Namun ketika Luhan tahu akan titik terang cintanya terbalaskan oleh Sang Gadis, Hyerim memilih menjauhinya entah mengapa. Namun yang Luhan pasti ketahui, Hyerim menjauhinya karena sosok Oh Sehun yang rupawan. Dan yang lebih mengejutkannya, Sehun bukanlah menyukai Hyerim tapi menyukai dirinya.

Disclaimer :

This is just work of fiction, the cast(s) are belong to their parents, agency, and God. The same of plot, character, location are just accidentally. This is not meaning for aggravate one of character. I just owner of the plot. If you don’t like it, don’t read/bash. Read this fiction, leave your comment/like. Don’t be plagiat and copy-paste without premission.


When love play between us


BACKSOUND :

HAPPY READING

║ ♫  ║ ♪  ║ ♫  ║ ♪  ║

Baca lebih lanjut

[EXOFFI FACEBOOK] Just One Day

images

 

Title : Just One Day
Author : ningrumkristia
Cast : Luhan, Go Jaehee, and other.
Genre : fluff
Leght : Oneshoot
PG-16
Disclaimer : Halo selamat membaca. Kalo gajelas atau gimana gitu aku minta maaf. Bikin ff ini niatnya cuma untuk persembahan bulan Desember dan itu cuma iseng doang. Ya aku putusin untuk share ff ini. Selamat membaca, suka gasuka, itu sih terserah haha. Baca lebih lanjut

[EXOFFI FREELANCE] Return (Chapter 2)

return

Title         : Return (Chapter 2)

Author        : Rebelllious_Geek

Cast        : Lee Chaerin

         Kim Jongin

         Xi Luhan

Support Cast    : Kris Wu

         Park Chanyeol

         Byun Baekhyun

Genre         : Romance, Slice of Life

Length        : Chaptered/Series

Rating        : PG-17

Summary        :Chaerin hanya ingin hidupnya berubah normal tanpa situasi konyol lagi. Satu tahun yang lalu ia dipindah tugaskan ke Busan Karena terlibat pertengkaran dengan anak Asisten Manajernya.  Dan saat ia kembali ke Kantor Pusat di Seoul, ia tidak menyangka dihadapkan dengan situasi yang lebih sial karena bertemu seseorang yang pasti tak akan membiarkannya pergi kemana-mana lagi.

“Kau hanya perlu kembali kepelukanku lagi, mudah kan?”

Disclaimer    : visit https://www.wattpad.com/story/96854611-return

Baca lebih lanjut

This Love Chapter 5 – HyeKim

ir-req-this-love-21

This Love Chapter 5

©2017 HyeKim’s Fanfiction Story

Starring With : Luhan as Luhan || Hyerim (OC) as Kim Hyerim

Genre : AU, Romance, slight!Sad & Action, a bit Comedy ||  Lenght : Chapter || Rating : PG-15

Poster By : IRISH @ Poster Channel

Summary :

Ketika 2 pasukan tentara dari negara berbeda disatukan dalam lika-liku hubungan cinta. Keduanya dipertemukan namun jarak yang memisahkan serta restu dari orang tua pun menjadi penghalang. Hanya sepenggal kisah antara Luhan, salah satu pasukan khusus dari China dan Hyerim, seorang dokter tentara dari Korea Selatan. Bagaimana kelanjutan kisah keduanya?

Note :

FF ini terinspirasi dari kisah cinta Yoon Myeong Ju dan Seo Dae Young dari drama korea populer descendant of the sun serta lirik dari soundtrack drama tersebut. Namun dari segi cerita yang ada sudah diubah oleh saya sendiri. Bila ada adegan yang dicetak miring/italic itu menandakan sebuah kilas balik/flashback.

Disclaimer :

This is just work of fiction, the cast(s) are belong to their parents, agency, and God. The same of plot, character, location are just accidentally. This is not meaning for aggravate one of character. I just owner of the plot. If you don’t like it, don’t read/bash. Read this fiction, leave your comment/like. Don’t be plagiat and copy-paste without permission.

HAPPY READING


How can I love you

Do you know? Can you tell me?

So my heart can fill in with your heart

Can you open the way?

How can I stand with you

It has already started. I can’t stop

When I open my eyes, I can only see you

You became my everything

Oh Love, everyday I’ll give you all of my love

[Xiah Junsu ─ How Can I Love You (ost. Descendants of The Sun)]


Baca lebih lanjut