[SUHO BIRTHDAY PROJECT] The Fallen Angel

the fallen angel

[Suho’s birthday project] The Fallen Angel
By : Amore/SHRartwork
Genre: Fantasi
Main cast : Kim Jun Myeon a.k.a Suho
Kim Shin Ji

Bagi kalian yang tidak suka berimajinasi jangan baca FF ini!!!

Kejadian pada hari hujan itu terputar kembali di mimpi Shin ji. Kejadian itu adalah kejadian yang paling ia sembunyikan serta yang paling ingin ia lupakan. Hanya Shin ji dan sang pelaku yang tau kejadian itu karena semua orang sudah tidak bisa bicara lagi sebelum tau apa yang terjadi. Sebenarnya Shin ji ingin memberitau polisi apa uang sebenarnya terjadi tapi apa boleh buat ia sudah tidak berada di alam yang sama dengan mereka. Sekaramg Shin ji telah terlahir kembali menjadi malaikat. Tapi buakan malaikat yang seperti kalian bayangkan. Shin ji tidaklah menjadi maikat putih melainkan malaikat hitam, yang beberapa dari mereka mengambil nyawa manusia. Ingat hamya beberapa!! Baca lebih lanjut

[SUHO BIRTHDAY PROJECT] Reminiscent of Another Flesh

PicsArt_05-21-06.15.43

[SUHO BIRTHDAY PROJECT]

Reminiscent of Another Flesh

Author Noranitas Cast EXO’s Suho Genre Fantasy Family AU Sad Length Oneshot Rating PG-15 Disclaimer Plot 100% pure from my brain

 

Summary

Suho yang merayakan ulang tahun dua kali dalam setahun.

***

 

Suho mencoba menutup matanya lebih keras. Denting jarum jam yang berada di luar kamar terasa begitu nyaring di pendengarannya. Jendela kamar sudah ditutup rapat pun lampu kamar yang sudah dimatikan tetap saja tidak membantu banyak.

Suho tidak bisa tidur malam ini. Baca lebih lanjut

[SUHO BIRTHDAY PROJECT] Seren

Tittleseren2

Seren

Genre

Fantasy, romance, angst, AU.

Cast

Kim Joonmyeon ( of EXO-K )

Seren Kim ( of OC )

Yoon Sena ( of OC )

Lenght

Onehoot

Rating

PG-15

Author

JiYeol Park

Disclaimer

Murni berasal dari imajinasi JiYeol yang agak ketinggian, tidak ada unsur plagiat dalam fanfic ini. Bila menemukan kesamaan alur dalam fanfic milik JiYeol ini, itu hanya salah satu kekurangan JiYeol sebagai manusia. Dimohon untuk tidak memplagiat fanfic JiYeol karna buatnya susah, jadilah kreatif.

*

*

*

 

^^

 

 

Saat kau menginginkan seseorang untuk dicintai, kau tidak perlu memaksakan hal itu untuk merasakan bagimana rasanya dicintai. Cukup cintai seseorang yang datang dalam hidupmu maka seiring waktu berjalan kau juga akan merasakan apa itu rasanya dicintai olehnya.

 

Baca lebih lanjut

[SUHO BIRTHDAY PROJECT] Us : Path Corrector

Us.jpg

Title
Us (Path Corrector)

Author
Reamore

Length
Oneshot

Genre
AU, Life, fantasy

Rating
PG-15

Main Cast & Additional Cast
Kim Joon Myeon/Suho (EXO)
and other..

Disclaimer
All cast belong to God, their family, and their agency.

I just own the story.

Also published on

Author’s note
Sorry for typo.
Maaf, kalau plotnya kecepetan. Ini pertama kalinya bikin Oneshot.

ATTENTION !!! NOT YAOI/BROMANCE
Enjoy:)

Baca lebih lanjut

[EXOFFI FREELANCE] The Secret Of The Strength (Chapter 10)

the secret of the strength

tittle/judul: the secret of the strength (chapter 10)

 

author: Annisa Maulidia

 

length: chaptered

 

genre: fantasi,action,school life.

 

rating: 17

 

main cast:

– EXO-K

– Park Sangmi – OC

– Park Minri

 

Disclaimer: fanfict ini buattan aku sendiri dan imajinasi ku sendiri, suka typo tanpa kesadaran. hati-hati, maap kalo lama-lama gaje.

Baca lebih lanjut

[EXOFFI FREELANCE] Snow White and The Huntsmen

60ca8a58jw1eontzmq4kej21kw11xad9

-Snow White and The Huntsmen-

a Cpop-Kpop fanfiction by Liana D. S.

soloist Lu Han, soloist Jessica, and Super Junior’s Heechul

Romance, Fantasy, Oneshot (< 4,5K words), Teen and Up

Casts not mine, inspired from ‘Snow White and The Seven Dwarves’ by Grimm Brothers, purely fictional, no commercial profit taken.

Kecantikan yang berlebihan merupakan dosa perusak cinta.

***

Baca lebih lanjut

SPRINGFLAKES – Slice #4 — IRISH’s Story

irish-springflakes

   SPRINGFLAKES  

  EXO`s ??? & OC`s Chunhee 

   with EXO & iKON Members  

  adventure, slight!action, fantasy, romance, slice of life story rated by PG-17 served in chapterred length  

Disclaim: this is a work of fiction. I don’t own the cast. Every real ones belong to their real life and every fake ones belong to their fake appearance. Any similarity incidents, location, identification, name, character, or history of any person, product, or entity potrayed herein are fictious, coincidental, and unintentional. Any unauthorized duplication and/or distribution of this art and/or story without permission are totally restricted.

2016 © IRISH Art & Story all rights reserved

— release hurt with a truth —

Reading list:

〉〉   Slice #1Slice #2Slice #3  〈〈

 Slice #4

██║ ♫ ♪ │█║♪ ♫ ║▌♫ ♪ │█║♪ ♫ ║▌♫ ♪ ║██

Baca lebih lanjut

[EXOFFI FREELANCE] SHADOW (Chapter 1)

C360_2016-05-14-22-10-57-009

SHADOW

The endless darkness

By. nyonyapap

“Malam ini bulan purnama, dan… kau datang, seperti yang… diperkirakan.”

Lenght : (Series)

Mystery, Fantasy, and a very lil bit (?) humor

Rating : General

Main Cast :

Oh Sehun

Add. Cast :

PCY

XM

BY

KYS

Dengan kata lain :

Find More

All the casts are belong to God.

Don’t copy or you’ll feel guilty.

Here we go!

[One]

Welcome

Baca lebih lanjut

[EXOFFI FREELANCE] Our Handsome Cat (Chapter 1)

our-handsome-cat-2

Our Handsome Cat

Tittle                           : Our Handsome Cat (Chapter 1)

Author                       : Dancinglee_710117

Main Cast                 :

  • Kim Junmyeon / Suho (EXO)
  • Huang Zi Tao / Tao (EXO)
  • Byun Baekhyun (EXO)
  • Park Chanyeol (EXO)
  • Gong Kyujin (OC)
  • Hyun Ah Jin / Kimberly (OC)
  • Ryu Jung In (OC)

Other Cast                :

  • Lee Taeyong (SM Rookies)
  • Kim Jong Dae / Chen (EXO)
  • Kim Namjoon / Rap Monster (BTS)
  • Xi Luhan (EXO)
  • Song Naeun (A Pink)
  • Tuxedo (Secret cast)
  • And other you can find in the story

Genre                        : Fantasy, Romance, Friendship, School Life and other

Rating                        : T

Length                       : Chapter

~Happy Reading~

 

Baca lebih lanjut

[EXOFFI FREELANCE] Clairvoyant (Chapter 3)

clairvoyant

Title : Clairvoyant (Chapter 3)

By : Vi

Cast : Oh Sehun (EXO), Im Nayoung (OC)

Genre : Fantasy, AU, Mystery, High School Life, Friendship

Length : Ficlet in Mini Chaptered Story

Rating : T

Disclaimer : I own the plot and the stories. This story is purely mine, I created it myself from my own wild imagination. Cast besides OC(s) belongs to God and their relatives. I might had posted this story on another blog. Last but not least, please don’t be plagiators and siders! Thank you for your concern.

Artwork by Vi

WARNING FOR TYPOS!

Originally was posted on my personal blog


Baca lebih lanjut

[EXOFFI FREELANCE] Black Pearl [2/2]

nBgDo

-Black Pearl-

a KPop-CPop fanfiction by Liana D. S.

EXO Chen and EXO-M (Xiumin, Lu Han, Kris/Wu Yifan, Lay/Zhang Yixing, Z.Tao/Huang Zitao)

Friendship, Fantasy, Historical, Twoshots (total 6,7K+ words), Teen and Up

Casts not mine. Ideas all mine except MAMA-based superpowers. Some historical details are changed. Crossposted here. No commercial profit taken.

.

Chen, seorang prajurit muda Paekche, menerima misi untuk mengawal utusan saudagar Shandong ke Taiwan. Pulau itu ternyata dikelilingi segel sihir dan dijaga naga air raksasa. Lebih banyak rahasia akan terungkap!

***

Baca lebih lanjut

[EXOFFI FREELANCE] The Secret Of The Strength (Chapter 9)

 

the secret of the strength

tittle/judul: the secret of the strength (chapter 9)

 

author: Annisa Maulidia

 

length: chaptered

 

genre: fantasi,action,school life.

 

rating: 17

 

main cast:

– EXO-K

– Park Sangmi – OC

– Park Minri

 

Disclaimer: fanfict ini buattan aku sendiri dan imajinasi ku sendiri, suka typo tanpa kesadaran. hati-hati, Cepet amat yak udah chap 9 aja kkk..

Baca lebih lanjut

[EXOFFI FREELANCE] SHADOW (Prolog)

C360_2016-05-14-22-10-57-009

  • Title : SHADOW, the endless darkness
  • Author : nyonyapap
  • Length : Series
  • Genre : Mystery, Fantasy, maybe a lil bit….humor?
  • Rating : General
  • Main Cast : Oh Sehun
  • Cast : Find more.
  • Disclaimer : All the casts are belong to God. Original storyline, fresh from my brain. All Rights Reserved©
  • Author’s Note : Halo hola hai annyeong yehet. Untuk ibu yang selalu menyayangiku, temanku, guruku, laptopku tersayang, terimakasih telah mendukungku menyelesaikan fanfiction pertamaku. Untuk yang request fanfiction ini nun jauh sebelum negara api menyerang, you got it. Dan puncaknya, untuk para readers pertamaku, thanks a lot for reading it until ‘fin’. Kalian luaar biasaaaa! And here we go!

 

 

 

SHADOW

Prolog

Baca lebih lanjut

[EXOFFI FREELANCE] Benang Merah Pengikat Jodoh

Capture

Benang Merah Pengikat Jodoh

Title : Benang Merah Pengikat Jodoh

Author : Rachel

Length : Oneshot

Genre : Romance, Fantasy, (slight!) idol-life

Rating : PG-15

Main cast : Oh Sehun, Go Rachel

Disclaimer : Sehun and other EXO members aren’t mine. I just own the plot.

~~~ SELAMAT MEMBACA ~~~

Baca lebih lanjut

TWO QUEEN ONE PRINCESS AND TWELVE STARS #BAB 3 : The Other Side of Scutum

Twelve Star

TWO QUEEN ONE PRINCESS AND TWELVE STARS

Starring : You Can find it / Genre  : Fantasy / Length: Chapter/ Rating : General

Desclaimer : Pembuatan FF ini terinspirasi dari berbagai rasi bintang yang ada di langit. Sedikit banyak saya mengambil fakta yang ada, selebihnya saya meliarkan imajinasi saya. Dan ini hanya cerita fiktif belaka.  And sorry for typo. Don’t plagiarsm.

A/N : Di buat hanya untuk hiburan dan penyaluran hobby. Tidak bermaksud merugikan pihak manapun.

Sebelumnya, nama pena saya arra, sekarang KATALAVAINO
SEBELUMNYA ....

[  INTRO + PROLOG] | [In The Earth] | #2A Comeback Home | #2B Comeback Home | [NOW] #3 The Other Side of Scutum]

KATALAVAINO DESIGN AND STORYLINE

“Argh!”

Kai langsung jatuh berlutut seraya memegang dada kanannya. Ia merasakan sakit begitu teramat, ketika tiba di pekarangan kediaman Raja Rubicund. Kediaman beliau terbuat dari bintang yang telah menjadi katai putih. Dihias dengan sedemikian rupa hingga membuat mata yang melihat merasa takjub.

Baca lebih lanjut

KAJIMA – Slice #17 — IRISH’s Story

irish-kajima-5

   KAJIMA  

  EXO`s Sehun & Luhan; OC`s Injung & Ahri

   with EXO Members  

  fantasy, drama, supranatural, life, friendship, school-life and romance story rated by PG-17 served in chapterred length  

Disclaim: this is a work of fiction. I don’t own the cast. Every real ones belong to their real life and every fake ones belong to their fake appearance. Any similarity incidents, location, identification, name, character, or history of any person, product, or entity potrayed herein are fictious, coincidental, and unintentional. Any unauthorized duplication and/or distribution of this art and/or story without permission are totally restricted.

2016 © IRISH Art & Story all rights reserved


“Jebal… Jebal kajima…”


Reading list:

〉〉 TeaserChapter 1Chapter 2Chapter 3Chapter 4Chapter 5Chapter 6Chapter 7 – Chapter 8Chapter 9Chapter 10Chapter 11Chapter 12 – Chapter 13Chapter 14Chapter 15  –  Chapter 16  〈〈

Chapter 17

██║ ♫ ♪ │█║♪ ♫ ║▌♫ ♪ │█║♪ ♫ ║▌♫ ♪ ║██

Baca lebih lanjut

You and I [ Chapter 6 ] – By Christy Wu

12714114_486526271539871_284556918_n

You and I

Original Story by Christy Wu

O R I G I N A L POSTER BY Rianna Lu

Main Cast:

Park Chanyeol (EXO) as Chanyeol Vandersmith | Oh Sehun (EXO) as Sehun Rouler | Kim Jongin (EXO) as Kai Ozera | Kim Shin Young (OC) as Anna Vandersmith | Krystal Jung f(x) as Krystal Gremory | Park Hyemi (OC) as Freya Alexander.

Genre : Fantasy, Romance, School-life | Rating : PG – 17 | Lenght : Chanptered

“ Aku mencintainya dengan murni, seperti terbit dan tenggelamnya matahari”

Desclaimer :

FF ini murni hasil pemikiran Christy dan hanya dipublish di EFI dan WP pribadi. tolong jangan memplagiati. bedakan antara menginspirasi dan plagiat terima kasih.

Baca lebih lanjut