G A M E O V E R – DEMO VERSE. — IRISH

this story is dedicated for Byun Baekhyun

G    A   M   E       O   V   E   R

from

EXO`s 3rd Repackage Album

‘ Can`t Bring Me Down ’

and

EXO CBX`s Single

‘ Crush U ’

— 40 levels available —

including

‘ demo verse — foreword — prologue [a and b] — 1st ~ 40th level — epilogue — afterword — deactivated ’

‘ coming over every Friday and Sunday in the week ’

Trial — Character(s) Introduction

Main Character(s)

BYUN BAEKHYUN (26)

| ID: Invisible Black | Alternate ID: Baek-Hyun | Sex: Male | Level: 99 | Country: – | Highest Rank: 1 of 100 | DPS: 991 | Pair(s): HongJoo | Last Check-in: 2 hour(s) ago |

SONG JIHO (28)

| ID: HongJoo | Alternate ID: – | Sex: Female | Level: 87 | Country: Enterprise | Highest Rank: 23 of 100 | DPS: 589 | Pair(s): Invisible Black | Last Check-in: 0 minute(s) ago |

KIM TAEHYUNG (23)

| ID: EpicT | Alternate ID: – | Sex: Male | Level: 91 | Country: – | Highest Rank: 27 of 100 | DPS: 714 | Pair(s): – | Last Check-in: 5 minute(s) ago |

ASHLEY KIM (24)

| ID: Aphroditexx | Alternate ID: – | Sex: Female | Level: 87 | Country: House of Zeus | Highest Rank: 52 of 100 | DPS: 359 | Pair(s): Darkpollo| Last Check-in: 4 hour(s) ago |

Supporting Character(s)

TARIN LEE (24)

| ID: Medusaria | Alternate ID: – | Sex: Female | Level: 83 | Country: House of Zeus | Highest Rank: 54 of 100 | DPS: 319 | Pair(s): – | Last Check-in: 0 minute(s) ago |

PARK CHANYEOL (26)

| ID: White Lion | Alternate ID: – | Sex: Male | Level: 89 | Country: WhiteTown | Highest Rank: 19 of 100 | DPS: 633 | Pair(s): Athena199 | Last Check-in: 10 hour(s) ago |

WENDY (24)

| ID: Red Hair Witch | Alternate ID: Wendy | Sex: Female | Level: 92 | Country: – | Highest Rank: 13 of 100 | DPS: 693 | Pair(s): – | Last Check-in: 0 minute(s) ago |

OH SEHUN (23)

| ID: White Tiger | Alternate ID: – | Sex: Male | Level: 94 | Country: WhiteTown | Highest Rank: 9 of 100 | DPS: 737 | Pair(s): SelynMa | Last Check-in: 42 minute(s) ago |

Other Character(s):

CHEN (26)

| ID: Black Radiant | Alternate ID: Chen | Sex: Male | Level: 97 | Country: – | Highest Rank: 4 of 100 | DPS: 840 | Pair(s): – | Last Check-in: 0 minute(s) ago |

SEANA (24)

| ID: Deep Sea | Alternate ID: Seana | Sex: Female | Level: 95 | Country: – | Highest Rank: 7 of 100 | DPS: 690 | Pair(s): – | Last Check-in: 0 minute(s) ago |

JOHNNY SEO (24)

| ID: Royal Thrope | Alternate ID: – | Sex: Male | Level: 96 | Country: Enterprise | Highest Rank: 21 of 100 | DPS: 683 | Pair(s): Hanana | Last Check-in: 0 minute(s) ago |

KIM JUNMYEON (27)

| ID: YourZeus | Alternate ID: – | Sex: Male | Level: 94 | Country: House of Zeus | Highest Rank: 19 of 100 | DPS: 642 | Pair(s): GoHoo1x | Last Check-in: 19 hour(s) ago |

COMING (very) SOON

will be published on

‘ EXO Fanfiction Indonesia ’ and ‘IRISH SHOW’

♫ ♪ ♫ ♪

ARE YOU READY TO PLAY?

Disclaim: this is a work of fiction. I don’t own the cast. Every real ones belong to their real life and every fake ones belong to their fake appearance. Any similarity incidents, location, identification, name, character, or history of any person, product, or entity potrayed herein are fictious, coincidental, and unintentional. Any unauthorized duplication and/or distribution of this art and/or story without permission are totally restricted.

2017 © GAME OVER created by IRISH

Iklan

15 pemikiran pada “G A M E O V E R – DEMO VERSE. — IRISH

  1. cast+konsepnya kece BADAI
    kalo dari kak Iris mah pasti worth the wait..
    ngiri deh, super kreatif..
    I’M FUCKING READY TO PLAY (lol)
    rela dah dimain-mainin kayak gmn juga..

    • DIRIKU YANG MINDER SAMA CAST DAN KONSEP INI BTW T.T WKWKWKWK takut engga bisa eksekusi dengan sempurna huhu, maklum aja pengetahuan tentang game online ini bener-bener minim…. wkwkwkwk XD thanks a lot btw ~~

  2. Duhh qu dagdigdug baca ini epep, dari awal baca udah bikin diri ini fix buat mantengin hape wkw, padahal baru baca maincast ya :v epe kak irish kan selalu debes ya, moga yang ini debes dari yang debeslah wkw /apasi des/

    • Jangan dagdigdug karena diriku yang ngetik ini ff astral yang lebih deg2an takut2 engga paham juga XD wkwkwkwkw amin amin yaLord aku aminin aja kalo ada yang berdoa sebaik itu XD

  3. Emphiii😘💞😍
    Seneng ngedd taetae masuk sini(?)
    Gasabarrr kakkk😂
    Goodluck kak buat luncuran(?) ff terbarunya✌🤗*kejtcup basyahh😘😅
    Oiya kak, Apa kabar ff yg lainnyaaaa wings/gidaryeo/one and only😐 kangen ff kak iris yg lain hm🙁

    • Tenang aja karena Taetae bagiannya cukup banyak di sini dan bakal sering nampang XD wkwkwkwkwkwkwk aduh yang lainnya bakal kususun di bulan Juni kayaknya XD

  4. Akutugabisadiginiin kak irish :” /plak😂 Cast cowoknya dari awal aku liat “duh bias aku semua, kalo ada suhonya gak mau tau pen baca” eh tetiba suho muncul menggetarkan hati /plak wkwkwk 😂
    Meskipun aku gak ngerti game2an, kutunggu ‘game over’nya kak irish 💋💄

    • YANG SABAR YU /eh kepslok keinjek/ XD wkwkwkwkwkwk si Suho kan bias ente ya dedekku XD wkwkwkwkwk diriku sebenernya juga engga paham masalah game /kemudian digampar/

Pip~ Pip~ Pip~

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s